Restaurante asemanatoare
International, Bv. Iancu de Hunedoara 54 0, Piata Romana, Bucuresti
Fii primul care lasa un review si castiga 300 puncte
Trimite o recenzie
Acest restaurant nu are oferte.
Meniu a la carte
Preparate din peste
- Gustare pescareasca(chefal, biban, scrumbie, somon fume, ceace, icre de crap
- Fructe de mare marinatebaby caracatita, calamar, sepie, midii, otet, ulei, usturoi, foi de dafin)
- Icre de Manciuria50g
- Icre de stiuca100gr
- Icre de crap200gr
- Zacusca de peste(carne de peste, ardei gras rosu si verde, ceapa, rosii, ulei)
- Rapana cu sos de usturoi(rapane, usturoi, cognac, ulei)
- Somon fume50gr
- Macrou fume100gr
- Sturion fume50 g
- Biban fume100 g
- Stavrid marinat100g
- Crap marinat100 g
- Pastrama de peste100 g
- Cabanos de peste100g
- Carnati de peste100g
- Drob din peste(amestec carne peste, ou, ceapa verde, cascaval, verdeata)
- Ficat din peste150g
- Tartar somon(somon, capere, castraveti murati, ou, ceapa, boia)
- Gujoane din peste100g
- Ardei umpluti cu peste200g
- Piftie din peste200g
- Salata de ceace marinata cu ceapa120/80g
- Creveti pane200g
- Midii pane200g
- Pui de balta200g
- Chiftelute din peste cu mac si susan(carne de peste, verdeata, usturoi, susan sau mac
- Calamari pane200g
- Scoici sos tomatscoici in cochilie, sos de rosii, usturoi, vin, busuioc
Bufet rece
- Salam de Sibiu100g
- Cascaval100g
- Sunca presata100g
- Telemea de oaie100g
- Masline100g
- Mozarella50g
- Gorgonzolla100g
- Salam uscat100g
- Zacusca de vinetevinete, rosii, ardei gras rosu si verde, ceapa, ulei, foi de dafin
- Salata de vinetevinete, ulei, sare
Ciorbe de peste
- Bors de peste(crap, legume, bors de putina, verdeata)
- Ciorba de sturion a la Mamma Leone(carne de sturion, perisoara de peste, legume, verdeata)
- Ciorba de peste cu rosii(carne de peste, legume, verdeata, rosii proaspete tocate marunt)
- Ciorba din burta de peste(burta de peste, smantana, ou, usturoi, otet)
- Ciorba din perisoare de pesteamestec carne peste, ou, orez, legume, verdeata)
Supe si ciorbe
- Supa de pui cu taitei de casacarne de pui, morcov, telina, ceapa, ardei gras, taitei)
- Ciorba taraneasca de puicarne de pui, legume, cartofi, ou, smantana, verdeata)
- Ciorba de vacuta cu legume(carne vita, legume, mazare, fasole verde, cartofi, verdeata)
- Ciorba de burta de vaca(burta de vaca, smantana, ou, usturoi, otet
- Ciorba de fasole cu afumatura(fasole, afumatura porc, legume, cimbru, tarhon)
Preparate calde din peste
- Tochitura din peste cu mamaliga(crap, somn, rosii ardei gras, ceapa)
- File de salau pane cu sos de rosii150/80 g
- File de salau pane cu sos de soia150/80 g
- Saramura de crap(crap, ardei gras copt, rosii coapte, usturoi)
- Specialitate a la Mamma Leone(somn, sturion, sos de rosii, usturoi, vin, cognac)
- Somon la gratar100g
- Calcan prajit100g
- File de salau pane cu sos de portocale150/80 g
- File de salau pane150g
- Chefal la gratar100g
- Zargan la gratar100g
- Rasol de peste cu legume100g
- File de salau pane cu sos italian150/80 g
- File de salau pane cu sos olandez150/80 g
- Sturion cu sos sofran(sturion, smantana lichida, usturoi, sofran)
- Cozi de creveti cu sos de vin si cognac150/60 g
- Fructe de mare cu sos rosufructe de mare, sos de rosii, usturoi, busuioc, cognac)
- Plachie din crapcrap, ceapa, rosii, ardei gras, vin
- Scrumbie la gratar100g
- Scrumbie coapta in aluat sarat100g
- Specialitate Infernosturion, rosii cherry, vinete, busuioc, usturoi
- Crap cu ciuperci si sos de smantanacrap, smantana lichida, ciuperci, lamaie)
- File de chefal cu sos fin de verdeturi150/80 g
- Stavrid prajit/gratar100g
- Barbun prajit100g
- Guvid prajit100g
- Hanus prajit100g
- File de peste spada100g
- Gamberoni in sos de vin150/80 g
- Specialitate Frantuzeascasomn, brocoli, ciuperci, smantana lichida, usturoi)
- Sturion la gratar100g
- Sturion siciliansturion, sos de rosii, ardei gras, ceapa, masline)
- Dorada100g
- Biban la gratar/prajit100g
- Chiftelute marinate(amestec carne peste, sos de rosii, usturoi)
- Parjoale din peste(amestec carne peste, usturoi, condimente)
- Pastrav prajit/gratar100g
- Crap prajit100g
- Caracatita200g
- Calamari la gratar200g
- Ton100g
Gustari calde
- Gustare a la Mamma Leone(momite, maduvoioare, creier, fudulii, cascaval pane)
- Cascaval pane200g
- M.B.Smamaliga, branza, smantana
- Ficatei de pasare200g
- Cabanos porc50g
Preparate din carne de pui
- Piept de pui la gratar100g
- Snitel de pui150g
- Gordon bleu de pui(piept de pui, sunca praga, cascaval, pesmet, ou)
- Frigarui de pui(piept de pui, ardei gras, ceapa, rosii)
- Piept de pui cu ciuperci si cascavalpiept de pui, smantana lichida, cascaval, ciuperci, condimente)
- Piept de pui cu gorgonzollapiept de pui, smantana lichida, branza gorgonzola)
- Pui cu sos currypiept de pui, smantana lichida, branza gorgonzola)
- Pulpe de pui dezosate100g
Preparate din carne de vita
- Biftec cu ou la gratarmuschi de vita, ou)
- Biftec tartarmuschi de vita crud, ou, ceapa, castraveti murati, capere, condimente
- Carne de vitel in sos de tonmuschi de vita, sos de ton, vin, ulei, cognac, condimente)
- Turnedou cu ciupercimuschi de vita, sos de rosii, ciuperci, verdeata, condimente)
- Turnedou Rossinimuschi de vita, ficat de pasare, toast, bechamel, sos rosu)
- Chateaubriandmuschi de vita, unt, mirodenii)
Preparate din carne de porc
- Muschiulet de porc la gratar100g
- Snitel de porc150/40g
- Gordon bleu de porcmuschiulet de porc, sunca praga, cascaval, ou, pesmet
- Ceafa de porc100g
Specialitati de casa
- Berbecut cu piure de cartofi200/100 g
- Cotlet de berbec cu cartofi cu rozmarin200/100g
- Gaina de casa cu cartofi taranesti200/100g
- Rata de casa cu varza calita200/100g
- Gasca cu varza calita200/100g
- Curcan cu varza200/60/60 g
- Pomana puiului cu mamaliga si mujdei250g
- Pastrama de oaie cu mamaliga si telemea100g
- Sarmale in foi de varza si foi de vita250g
Paste
- Spaghete creveti350g
- Spaghete cu fructe de mare350g
- Spaghete cu somon350g
- Spaghete cu midii350g
- Spaghete cu ton350g
- Tagliatele verzi cu somon si sos alb350g
Sosuri calde si reci
- Sos Olandez(unt, ou, smantana lichida)
- Sos Meuniere(unt, capere, ulei de masline, lamaie)
- Sos de ciuperciciuperci, smantana lichida, condimente)
- Sos pescarescsos de rosii, usturoi, vin, cognac)
- Sos de caperecapere, unt, lamaie, cognac
- Sos de saramurarosii coapte, ardei gras, usturoi, verdeata)
- Sos Winchesterketchup, maioneza, mustar, condimente)
- Sos ketchup120g
- Sos negru de soia120g
- Mujdei cu rosii100/20g
- Mujdei de usturoi120g
Garnituri
- Cartofi prajiti200g
- Cartofi natur/sotecartofi, unt, marar)
- Cartofi taranesti(cartofi, ceapa, patrunjel)
- Piure de cartofi200g
- Brat kartoffeln(cartofi, ceapa, bacon)
- Ciuperci la gratar200g
- Ciuperci sote(ciuperci, ulei de masline, ceapa, marar)
- Legume mexicane(mazare, porumb, ardei gras, morcov, fasole verde)
- Legume marinateciuperci, ardei gras rosu si verde, vinete, dovlecei, usturoi, ulei de masline, vin)
- Brocolli sote200g
- Conopida sote200g
- Orez cu legume(orez, ardei gras, morcov, ceapa)
- Pilaf sarbesc cu ciuperciorez, legume, ciuperci
- Mamaliguta200g
Desert
- Crema de zahar ars(ou, lapte, zahar)
- Placinta dobrogeana(faina alba, oua, smantana, branza dulce de vaca, stafide, zahar, esente)
- Placinta cu merefaina alba, mere, zahar, scortisoara)
- Placinta cu dovleacfaina alba, dovleac, zahar)
- Inghetata asortata la cupa150g
- Tiramisupiscoturi, mascarpone, frisca lichida, lichior tiramisu, ciocolata neagra, cafea, esente)
- Prajitura casei cu nuca si crema de lamaie(nuca, oua, unt, lapte, esente de lamaie)
- Tortul casei cu ciocolataciocolata neagra, unt, oua, smantana lichida, cognac, esenta de rom, nuca)