Restaurante asemanatoare
Fii primul care lasa un review si castiga 300 puncte
Trimite o recenzie
Acest restaurant nu are oferte.
Meniu a la carte
DE PRIN LUME ADUNATE
- Coquelet la gratar(jumatate de cocosel de munte BIO – 3 saptamani – la gratar)
- Confit de canard(pulpe de rata la cuptor si cartofi cu rosmarin)
- Piept de rata la gratar cu sos cranberry si piure cu parmezan(piept de rata, sos de cranberry si ghimbir, piure cartofi cu parmezan)
- Carnati de casa cu cartofi prajiti(carnati de porc taiati cu barda, cartofi prajiti, mustar)
- Mix frigarui cu cartofi prajiti(mix frigarui – pulpa pui, porc picant si berbecut – cu cartofi prajiti)
- Quesadilla de pui(tortilla, piept de pui, ardei gras, ceapa, ardei iute, usturoi, mozzarella, sos de rosii, lime si patrunjel si sos tartar)
- French rack berbecut Noua Zeelanda cu orez si sos de menta(cotlet de berbecut – 6 coaste, orez basmatic cu sofran, sos de iaurt cu menta)
- Ciolan de miel cu orez si sos Chimichurri(ciolan de miel la cuptor, orez basmatic cu sofran, sos de patrunjel, lime, ulei masline)
- Hamburger Black Angus cu cartofi prajit(chifla, carne manzat Black Angus, ketchup, castraveti murati, rosii, salata, ceapa, mustar, cartofi prajiti)
- Sandwich libanez (2 buc)(lipie, crema de branza, castraveti, ulei masline)
- “Ribs BBQ” si cartofi rustici(coaste de porc cu sos BBQ, cartofi cu usturoi)
- Ciolan de porc afumat cu iahnie de fasole(ciolan de porc afumat fara os cu iahnie de fasole)
- Coasta de porc afumata cu varza calita(coaste de porc afumate cu varza murata calita si ardei iute)
SPECIALITA DI MANZO (Specialitati din vita)
- Bistecca Fiorentina (T-bone de manzat cu os la gratar) Doua fripturi in una singura – muschi si vrabioara – despartite de un os in forma de T care adauga savoare carnii, Bistecca Fiorentina este una din favoritele bucatariei Toscane si reprezinta probabil cea mai completa experienta atunci cand vine vorba despre fripturi de vita. Se recomanda a fi servita “medium – rare” alaturi de un vin rosu robust (Ceptura – Iacob – Cabernet Sauvignon & Merlot). Portia variaza intre 700 – 800g si vine asezonata cu fulgi de sare de mare Maldon si un strop de ulei de masline extravirgin Paolo Vezzola.
- New Jersey Steak (antricot de manzat cu os, maturat – Aged Prussiana) Antricotul de manzat este maturat si provine de la bovine cu varsta sub 30 luni, hranite intr-un mod specific, ceea ce ofera carnii un gust intens si un grad ridicat de infiltrare cu grasime in textura muschiului, de aici si aspectul placut marmorat al carnii “Aged Prussiana”. Se recomanda a fi servita “medium – rare” alaturi de un vin rosu fructat (Recas – La putere – Merlot). Portia variaza intre 500-600g si vine asezonata cu fulgi de sare de mare Maldon si un strop de ulei de masline extravirgin Paolo Vezzola.
- Rib Eye – BLACK ANGUS(antricot de manzat – Black Angus USA) BLACK ANGUS, cea mai valoroasa varietate din rasa Angus, este o carne deosebit de frageda si cu un gust deosebit, ceea ce o face sa fie cea mai apreciata carne dupa rasa Wagyu, iar Rib Eye este probabil una dintre cele mai pretioase taieturi caci provine din zona cea mai putin lucrata a coastelor superioare. Se recomanda a fi servit “medium – rare” alaturi de un vin rosu deosebit (Davino – Purpura Valahica – Feteasca Neagra). Portia variaza intre 400-500g si vine asezonata cu fulgi de sare de mare Maldon si un strop de ulei de masline extravirgin Paolo Vezzola.
- Nodino(T-bone de vitel de lapte la gratar) Visul oricarui carnivor, Nodino este o specialitate de carne extrem de frageda ce provine de la bovine de pana la 3-4 luni, hranite doar cu lapte, de unde si culoarea roz a carnii. Se recomanda a fi servita “medium – rare” alaturi de un vin rosu, delicat si subtil (Segarcea – Prestige – Pinot Noir). Portia variaza intre 400-500g si vine asezonata cu fulgi de sare de mare Maldon si un strop de ulei de masline extravirgin Paolo Vezzola.
- New York Strip Steak(vrabioara de manzat fara os, maturata – Aged Prussiana) Cu denumirea imprumutata de la restaurantul Delmonico din New York, restaurant ce si-a pus semnatura pe aceasta taietura de vita inca din anul 1827, New York Strip Steak iti va incanta simturile cu textura si gustul sau desavarsit datorat gradului ridicat de infiltrare a grasimii in textura muschiului si va reprezenta alegerea ideala pentru o seara de rasfat culinar. Se recomanda a fi servita “medium – rare” alaturi de un vin rosu cu un gust bogat (Recas – La putere – Feteasca neagra). Portia variaza intre 400-500g si vine asezonata cu fulgi de sare de mare Maldon si un strop de ulei de masline extravirgin Paolo Vezzola.
- Tomahawk Steak(cotlet de vita maturat 6 saptamani) “Securea indiana” sau Tomahawk este o taietura spectaculoasa,de o eleganta dramatica al carei gust vine sa incununeze prezentarea. Carnea este maturata timp de 6 saptamani, de unde si fragezimea ei aparte. Se recomanda a fi servit “medium-rare” alaturi de un vin rosu vigoros (Ceptura – Iacob – Cabernet Sauvignon & Merlot). Portia variaza intre 800-1000g si vine asezonata cu fulgi de sare de mare Maldon si un strop de ulei de masline extravirgin Paolo Vezzola.
- Chuck Rib – New Zeeland(ceafa de vita – Noua Zeelanda) Unicitatea acestei fripturi este data de mediul curat si de hrana de inalta calitate cu care sunt hranite vitele din rasa Angus de catre producatorii Ocean Beef, pe insula Noii Zeelande, inconjurata de apele Pacificului, netulburata se pare de vuietul lumii moderne – acolo creste cea mai buna iarba si se respira cel mai curat aer de mare. Carnea are un grad ridicat de marmoratie fapt ce ii confera un gust extrem de savuros. Se recomanda a fi servita “medium – rare” alaturi de un vin rosu fructat (Recas – La putere – Merlot). Portia variaza intre 500-600g si vine asezonata cu fulgi de sare de mare Maldon si un strop de ulei de masline extravirgin Paolo Vezzola.
- Costine – Short Ribs New Zeeland(costite de vita fara os – Noua Zeelanda) Este probabil greu de imaginat de unde se extrag costitele, mai ales daca bucata de carne vine fara os, insa o data ce le-ai incercat, gustul lor te va urmari mult timp. Cu un grad ridicat de marmoratie, specific rasei Angus, bucatile de carne ce provin tocmai din indepartata si idilica insula a Noii Zeelande sunt maturate timp de cateva saptamani pentru a le spori fragezimea si a le potenta gustul. Se recomanda a fi servite “medium – rare” alaturi de un vin rosu cu un gust bogat (Recas – La putere – Feteasca neagra). Portia variaza intre 600-700g si vine asezonata cu fulgi de sare de mare Maldon si un strop de ulei de masline extravirgin Paolo Vezzola.
- Scotch Fillet Steak(antricot de vita fara os, maturat) Provenind din portiunea cuprinsa intre cea de-a 6-a si a 12-a coasta, Scotch fillet, asa cum este denumita aceasta taietura in Noua Zeelanda si Australia este extrem de frageda si de suculenta. Se recomanda a fi servita “medium – rare” alaturi de un vin rosu cu mult har (Ceptura – Faurar rosu – soi cupaj). Portia variaza intre 400-500g si vine asezonata cu fulgi de sare de mare Maldon si un strop de ulei de masline extravirgin Paolo Vezzola.
ANTIPASTI (GUSTARI)
- Bruschetta Pomodoro/Indiavolata(paine la cuptor cu rosii, busuioc si usturoi)
- Bruschetta Indiavolata (paine la cuptor cu rosii, busuioc, usturoi si peperoncino)
- Bruschetta Tapenade(paine la cuptor cu pasta de masline negre/pate ficat de pui “homemade” si dulceata de ceapa)
- Bruschetta Fegatini(paine la cuptor cu pate ficat de pui “homemade” si dulceata de ceapa)
- Bruschetta con pomodoro e tonno(paine la cuptor cu rosii, busuioc, usturoi si ton)
- Bruschetta con pomodoro e alici(paine la cuptor cu rosii, busuioc, usturoi si anchois)
- Bruschetta con gorgonzolla, noci e miele(paine la cuptor cu andive, gorgonzola, nuci si miere)
- Crostini con mozzarella e prosciutto(paine la cuptor, mozzarella, prosciutto)
- Crostini con “Philadelphia” e salmone affumicato(paine la cuptor, crema de branza, somon afumat)
- Caprese alla No 10(paine la cuptor, rosii, mozzarella boconcini, busuioc, prosciutto, sos pesto)
- Crostini con mozzarella e funghi(paine la cuptor, mozzarella, ciuperci)
- Mozzarella fritta(mozzarella pane)
- Carpaccio di vitello con ruchetta, parmigiano e funghi(muschi de vita crud, parmezan, rucola, ciuperci, sos lamaie)
- Tartar di vitello(muschi de vita crud, castraveti murati, ceapa, oua, unt, sos Worchester, sos Tabasco, paine)
- Tartar di salmone(file de somon, somon afumat, capere, ceapa, avocado, icre rosii, paine)
- Piatto formaggi e noci(parmezan, mozzarella, cascaval, brie, mar verde, nuci)
- Grande antipasto della casa – per due(prosciutto crudo, salam picant, pancetta, spianata, parmezan, brie, rosii uscate, ardei gras marinat, masline asortate, rucola)
ZUPPE (SUPE)
- Crema di funghi e porcini(crema de ciuperci champignon si hribi cu crutoane)
- Zuppa di pomodoro(supa crema de rosii cu crutoane)
- Zuppa di verdure con pollo(supa crema de legume si piept de pui cu crutoane)
- Crema di piselli con pancetta(crema de mazare, pancetta si crutoane)
- Zuppa di broccoli(supa crema de broccoli cu parmezan si crutoane)
- Crema di gamberetti con zucchini e basilico(supa crema de creveti, cu baby creveti, dovlecei si busuioc)
Insalate
- Insalata Nicoise(mix salata, rosii cherry, ton, anchois, oua prepelita, masline, ceapa, ardei gras, lamaie, foccacia)
- Insalata a la greca(salata verde, branza Feta, ardei gras, rosii, castraveti, ceapa, masline, lamaie, foccacia)
- Insalata di pollo(salata verde, rucola, ardei gras, rosii cherry, piept pui, castraveti, parmezan, foccacia)
- Insalata di tonno(salata verde, ton, ceapa, masline, porumb, lamaie, foccacia)
- Insalata Caesar(salata verde, rucola, pui, crutoane, anchois, parmezan, sos Caesar, lamaie, crutoane)
- Insalata No.10(rucola, nuci, parmezan, pere, foccacia)
- Insalata Iris(salata verde, ardei gras, branza Feta, sunca presata, cascaval, porumb, smantana, lamaie, foccacia)
- Insalata con frutti di mare(mix salata, scoici, calamari, caracatita, creveti, sepie, partunjel, usturoi, lamaie, foccacia)
- Insalata con salmone afumicatto(mix salata, somon afumat, capere, ceapa rosie, oua prepelita, icre rosii, lamaie, foccacia)
- Insalata di vitello(rucola, muschi de vita feliat, rosii cherry, parmezan, reductie otet balsamic, foccacia)
SECONDI PIATI (Fel principal)
- Filleto alla griglia(muschi de vita la gratar)
- Filleto al pepe verde/ al gorgonzolla/ con funghi porcini e tartufo(muschi de vita cu sos de piper verde/ gorgonzolla/ hribi si trufe negre)
- Involtini di maiale con pancetta e mele(rulou din file de porc, pancetta si mere flambate in cognac, cu sos demi-glace cu ciuperci)
- Straccetti piccanti(muschi de vita cu legume picante la tigaie – ciuperci, rosii cherry, ardei gras, vinete, dovlecei)
- Osso Buco(rasol de vita cu sos de rosii, legume, vin alb, usturoi si mamaliga)
- Braciola di maiale alla griglia(ceafa de porc la gratar)
- Braciole di maiale alla birra ed erbe(ceafa de porc cu sos de bere neagra, rosii cherry, cimbru si rosmarin)
- Filetto di maiale con funghi ai vino rosso(muschiulet de porc si sos demi-glace cu vin rosu si ciuperci )
- “French” bistecca di maiale alla griglia (BBQ)(cotlet “french” de porc cu sos BBQ, la gratar)
- Filleto “mare e monti”(muschi de vita, creveti, ciuperci de padure, sos rose)
- Cotoletta di maiale(snitel din muschi de porc)
- Petto di pollo alla griglia(piept de pui la gratar)
- Scaloppini con funghi e panna(piept de pui cu sos de smantana si ciuperci)
- Petto di pollo al gorgonzolla(piept de pui cu sos de smantana dulce si gorgonzolla)
- Cotoletta alla bolognese(piept de pui pane, mozarella, sunca presata)
- Costolette d’agnello in crosta d’erbe(cotlete de berbecut in crusta de ierburi)
- Costolette d’agnello alla contadina(cotlete de berbecut cu rosii cherry, parmezan si vin alb)
FRUTTI DI MARE E PESCE (Fructe de mare si peste)
- Piato di mare alla griglia(platou fructe de mare la gratar – creveti, calamari, sepie, caracatita, midii, rosii cherry, lamaie)
- Orata alla mediterranea(dorada la cuptor cu rosii cherry, masline, usturoi, patrunjel)
- Cozze con salsa di pomodorro(scoici cu sos de rosii, patrunjel si peperoncinno)
- Cozze con gorgonzolla e pancetta(scoici cu sos de gorgonzolla si pancetta)
- Salmone grigliato con salsa al prezzemolo(file de somon la gratar cu sos de patrunjel, ceapa, peperoncino si usturoi)
- Polipo alla griglia(caracatita la gratar, rosii cherry, lamaie)
- Cozze al vino bianco(scoici cu sos de vin alb si usturoi)
- Trota aromatizzata al forno(pastrav, usturoi, salvie, rosmarin, rosii cherry)
- Calamari piccanti in padella(calamari la tigaie, vin alb, usturoi, ardei iute, rosii cherry, patrunjel)
- Tonno Sashimi alla griglia con broccoli e baby carotte(file de ton rosu Sashimi la gratar cu broccoli si baby morcovi sote)
CONTORNI (GARNITURI)
- Patate fritte/nature/piure/con rosmarin(cartofi prajiti/nature/ piure/ cu rozmarin)
- Riso selvatico al burro(mix orez basmatic si orez salbatic cu unt)
- Patate gratin(cartofi gratinati la cuptor cu mozzarella si parmezan)
- Broccoli al burro(brocoli sote)
- Funghi alla griglia/ al burro con aglio(ciuperci la gratar/ sote cu unt si usturoi)
- Verdure in padella(legume sote: vinete, ardei gras, ciuperci, dovlecei, rosii cherry, usturoi)
- Verdure alla griglialegume la gratar: vinete, ardei gras, ciuperci, dovlecei, rosii, ceapa)
Pizza – 32 Ø
- Margherita(blat crocant, sos de rosii, mozzarella)
- Capricciosa(blat crocant, sos de rosii, mozzarella, ciuperci,ou fiert, masline, sunca presata)
- Quattro Stagioni(blat crocant, sos de rosii, mozzarella, sunca presata, salam, ardei gras, ciuperci)
- Tonno(blat crocant, sos de rosii, mozzarella, ton, porumb, ceapa, masline)
- Quattro formaggi(blat crocant, sos de rosii, mozzarella, gorgonzola, cascaval, parmezan)
- Calzone funghi e prosciutto(blat crocant, sos de rosii, mozzarella, sunca presata, ciuperci)
- No 10 – Specialita del pizzaiolo(blat crocant, sos de rosii, mozzarella, salam, sunca, cabanos, ciuperci, masline, ardei gras)
- Napoli(blat crocant, sos de rosii, mozzarella, anchois)
- Diavola(blat crocant, sos de rosii, mozzarella, salam, peperoncino)
- Vegetariana(blat crocant, sos de rosii, ardei, vinete, ciuperci, masline, rosii, porumb)
- Burina(blat crocant, sos de rosii, mozzarella, sunca presata, ciuperci, cabanos, masline)
- Rustica(blat crocant, sos de rosii, mozzarella, ciuperci, bacon, cabanos, ardei gras, ceapa)
- Prosciutto e funghi(blat crocant, sos de rosii, mozzarella, sunca presata, ciuperci)
- Topping suplimentar(ciuperci, masline, ardei, ceapa, porumb, ou)
- Topping suplimentar(mozzarella,piept pui)
- Topping suplimentar(prosciuto crudo, anchois, ton, gorgonzolla)
- Topping suplimentar(sunca, salam, cabanos, bacon, cascaval, rosii cu usturoi)
- Sos pizza dulce/iute
- Olio Santo (ulei picant)
- Foccacia cu oregano
- Foccacia cu parmezan
- Foccacia cu usturoi
- Paine de casa
PASTA & RISOTTO (Paste si orez)
- Spaghetti siciliene alla No.10(spaghete din grau dur, ciuperci, ardei gras, ceapa, usturoi, sos rosii)
- Spaghetti aglio, olio e gamberetti(spaghete din grau dur, baby creveti, usturoi, ulei masline)
- Linguine con Pesto alla genovese(linguine din grau dur, pasta de busuioc cu parmezan, ulei masline si nuci)
- Spaghetti Milanese(spaghete din grau dur, sunca, ciuperci, bacon, sos de rosii, parmezan)
- Spaghetti alla carbonara(spaghete din grau dur, bacon, ou, smantana dulce, parmezan)
- Penne siciliene al forno(penne din grau dur, piept pui, ciuperci, sunca, sos rose, mozzarella, parmezan – la cuptor)
- Penne con salsiccia e zucchine(penne din grau dur, carnati de Plescoi, dovlecei, usturoi)
- Lasagna – “pasta fresca”(paste de casa cu sos Ragu din carne de vita si sos de rosii, mozzarella, parmezan – la cuptor)
- Tortelloni prosciutto con pana e funghi – “pasta fresca”(tortelloni proaspeti cu prosciutto, smantana dulce, ciuperci si parmezan)
- Spaghetti Puttanesca(spaghete din grau dur, ton, anchois, masline, capere, usturoi, sos rosii, parmezan)
- Linguine con frutti di mare(linguine din grau dur, creveti, midi, caracatita, calamar, sepie, rosii cherry, ardei iute)
- Spaghetti “mare e monti”(spaghete din grau dur, creveti, hribi, sos rose, patrunjel)
- Risotto con frutti di mare(orez Arborio, unt, parmezan, smantana dulce, creveti, caracatita, calamar, sepie)
- Risotto con funghi di bosco(orez Arborio, unt, parmezan, smantana dulce, ciuperci de padure, usturoi)
- Penne quattro formaggi / al forno(penne din grau dur, parmezan, gorgonzolla, mozzarella, cascaval)
- Fetucine alla bolognese – “pasta fresca”(fettucine de casa cu sos Ragu din carne de vita si sos de rosii, parmezan)
- Tagliatelle con broccoli e gamberoni – “pasta fresca”(tagliatelle de casa cu broccoli, creveti, smantana dulce, unt, parmezan)
- Parmigiano
Insalate di accompagnamento
- Insalata di pomodori freschi(salata de rosii)
- Insalata di pomodori e cetrioli(salata de rosii cu castraveti)
- Insalata di peperoni arrosto con Feta(salata de ardei copti cu branza Feta)
- Insalata di rucola(rucola, lamaie)
- Insalata di cavolo(salata de varza alba)
- Insalata di sottaceti(salata de muraturi – castraveti si gogosari)
- Lattuga(salata verde, lamaie)
Speciale calcio menu (Meniu special FOTBAL)
- Menu Ali Piccante(aripioare picante, cartofi prajiti, sos picant)
- Menu Calamari Fritti(calamari pane, cartofi prajiti, sos lamaie)
- Menu Mini Cotolette di Pollo(gujoane de pui, cartofi prajiti, sos usturoi)
- Menu Fish and Chips(file de cod Alaska pane cu chipsuri de cartofi si sos tartar)
DOLCI
- Tiramisu(piscoturi, mascarpone, oua, cafea)
- Torta di mele(tarta cu mere)
- Gelata(inghetata – 5 cupe)
- Torta di casa(tortul casei – ciocolata, nuca)
- Chesse Cake(tarta cu branza)
- Crostata al limone(tarta de casa cu lamaie)